Necmi Muammer Ortaokulu

Telefon : 0 (505) 562 57 32
WEB https://zilenecmimuammer.meb.k12.tr
Adres : İstasyon Mahallesi, Zile Caddesi. No62, 60400 Zile/TOKAT
VİZYON : Milli Eğitim Temel Kanun´unda belirtilen Milli Eğitim Genel Amaçları Çerçevesinde; ÖĞRENCİLERİMİZİ Milli ve manevi değerlerimizi benimseyen, İnsan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı Bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş Bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen Topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış bireyler olarak bir üst öğretime hazırlayan ortam ve imkanları sağlayarak ilköğretim okulları arasında tercih edilen, bir kurum olmak.
MİSYON : Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, Bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, Kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, Problem çözme becerisine sahip İlgi ve yetenekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş, Bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2021 TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknolooji Festivali, Eğitim Teknolojileri Yarışması İlkokul-Ortaokul Türkiye İkinciliği, 2022 Si-Ro Sivas Robot Yarışması Kargo Taşıyan Robot Yarışması Üçüncülüğü

Saatler : 08:30-12:00 13:00-15:30
Isınma : Kalörifer
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : İstasyon Mahallesi, Zile Caddesi No:62 60400 Zile/Tokat
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine:70 km İlçe merkezine:5 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Spor Tokat
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK
Proje Çalışmaları : Etwinning, Kitap Tokat
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Blended Learning, Give Up Bullying, Europe Culture Hunt